Otthoni sütés közben rendeltem egy új motoros ruházatot

A feleségemmel mindig gondban vagyunk, mert én képes lennék minden pénzemet motorokra és motoros kiegészítőkre elkölteni. A múlt héten szabadságon voltam egy napot és böngésztem a motoros ruházatokat a neten.

Az egyik motoros ruházatba annyira beleszerettem, hogy muszáj voltam egyszerűen rendelni belőle. Nem bírtam megállni, hogy ne vegyem meg. Gondolkoztam, hogy vajon ezt, hogyan adagoljam be a páromnak mire hazajön…

Gondoltam, sütök neki csokis muffint, mert tudom, hogy azt nagyon szereti. Mondanom sem kell, mire hazajött, megérezte a csokis muffin illatát, az volt az első kérdése, hogy mit csináltam, amiért ezt kapja. Annyira ismer, hogy az valami félelmetes. Teljesen lemerevedtem, a lábam a földbe gyökerezett és nem tudtam egyszerűen megszólalni sem. Csak nézett rám, kezei a derekán voltak kitámasztva és szigorúan kérdezte tőlem, már-már fenyegetően, hogy „mit vettél?”.

Teljesen leizzadtam, nagyon durván elkezdett gyöngyözni a homlokon és kiböktem, hogy motoros ruházatot rendeltem a neten. Eléggé kiborult, de pár óra múlva, amikor csillapodtak a kedélyek, mondta, hogy megkóstolja a csokis muffint, amit sütöttem neki, és megnézi, hogy milyen motoros ruházatot is rendeltem a sixgear.eu-ról. Azt mondta, hogy a muffin isteni finom lett. Ezzel félig ki van engesztelve, majd mondta, hogy a motoros ruházat jól néz ki nagyon. Ezen kívül kért még egy ölelést és egy puszit, majd megbocsájtott.