Magyarország után jöhet az ausztriai munka

Régóta kacérkodom az ausztriai munka által adta lehetőségekkel. A németet szerencsére elég jól beszélem, nem is csoda, hiszen egy kéttannyelvű középiskolába jártam. A cég, melynek a segítségét kértem végül, a tiroli.hu volt. Sok jót olvastam róluk a neten, rengeteg referenciával büszkélkednek, melyeket a honlapjukon meg is osztanak.

Az ausztriai munka számomra olyan volt, hogy időnként, amikor tudtam, hogy kezdődik a nyári, illetve a téli, szezon előjött, gondolkoztam, hogy nekiindulok, de csak tologattam magam előtt a projektet. Annyira nem kötött a munkám, hogy ne tudjak elmenni Ausztriába, ezért most a nyári szezonra be is neveztem. Egy német nyelvű telefonos teszttel kezdődik minden pályázó élete a Tirolinál. Ez azért fontos, mert később, miután megtörténik a pályáztatás, telefonon is kell tudni beszélni a munkaadókkal.

Egyébként azért választottam éppen a vendéglátást Ausztriában, mert a szüleim is ezzel foglalkoztak, én is vendéglátós iskolába jártam, és gyakorlatilag minden eddigi munkám ezzel kapcsolatos. Pincérként szeretek a legjobban dolgozni. Tudom, ilyenkor sokszor nagy a nyomás, de ennek ellenére feltölt energiával, és ugyan sok a morcos vendég, de mindig vannak olyanok, akik viccesek és rendesek a személyzettel.

Ezt a cikket már Ausztriából írom. Szeretném, ha mindenki, aki kikívánkozik, megnézné a tiroli.hu-t, hiszen ott egyből látható, hogy profi segítségnyújtásról van szó!